Weten hoe je moet omgaan met onzekerheid, is het enige wat zekerheid geeft. Lees online  |  Afmelden
Monuta
 
Monuta nieuwsbrief januari 2021
 

De toekomst was nog nooit zo lastig te voorspellen als nu. Hoe gaat u daarmee om?

 
 
 
Onzekerheid is de enige zekerheid die er is
De toekomst was nog nooit zo lastig te voorspellen als nu. Terwijl juist nu veel mensen behoefte hebben aan zekerheid. Hoe gaat u daarmee om? Wat zegt u tegen uw klant? Verander van verzekeringsadviseur in onzekerheidsmanager. “Onzekerheid is de enige zekerheid die er is. En weten hoe u moet omgaan met onzekerheid, is het enige wat zekerheid geeft”, volgens de wiskundige J.A. Paulos.
Lees meer
Praktische middelen geactualiseerd
Vanwege het nieuwe jaar hebben wij een aantal middelen in ‘Monuta Wijzer’ aangepast met de nieuwe 2021 tarieven. Monuta ondersteunt u met deze praktische middelen bij uw advies over de financiering van uitvaartkosten. Alle middelen vindt u op MonutaNet, onder het tabblad ‘Monuta Wijzer’.
Lees meer
Eén op drie Nederlanders heeft te kleine spaarpot door coronacrisis
VNederland, een rijk land. Of toch niet...? Ongelooflijk maar waar: al jaren heeft ongeveer 30% van de Nederlanders minder dan € 2.000 gespaard. Dit blijkt nu opnieuw uit een enquête in opdracht van platform Wijzer in geldzaken. Maar hoe vangen deze mensen onverwachte (uitvaart)kosten op? In uw totaaladvies is het voor u vanzelfsprekend dat u een passend uitvaartadvies geeft. Ook als uw klant al een uitvaartverzekering heeft afgesloten. Want er is een reële kans dat hij onderverzekerd is en de nabestaanden met extra kosten worden geconfronteerd. Door uw professionele hulp geeft u uw klant rust én wordt uw toegevoegde waarde duidelijk.
Lees meer
 
 
Blijf op de hoogte: Facebook   Twitter
 
Bezoekadres
Monuta
Schumanpark 11
7336 AM Apeldoorn
 
Postadres hoofdkantoor
Monuta
Postbus 20
7300 AA Apeldoorn
Intermediair support
055 - 539 11 30 intermediair@monuta.nl
(rnummer:)